NIQAB / PURDAH

Untuk anda yang memakai purdah tetapi sukar mendapatkannya...kini anda boleh dapatkannya di



 -Cantik dan menarik
-Kain yang lebih lembut
-Kualiti material
-Selesa dan sejuk
-Tidak jarang


*WHATSAPP KAMI DI 01135221599 UNTUK MENDAPATKAN LEBIH BANYAK PILIHAN WARNA



SYAIMA' NIQAB

Material: High Quality Chiffon 
Price: RM45



PURDAH 2 LAPIS (Lebih labuh di belakang)

Material: High Quality Chiffon
Price: RM45



PURDAH 3 LAPIS
Material: High Quality Chiffon
Price: RM55





HALF NIQAB (lycra)
Material: High Quality Lycra
*bertali rm15
*bergetah rm15




HALF NIQAB (chiffon)
Material: High Quality Chiffon
*bertali rm15
*bergetah rm15


PURDAH ARAB 1 LAPIS (BERTINGKAT)
Material: High Quality Chiffon
Price :Rm20



PURDAH 1 LAPIS BERTINGKAT (CORAK)
Material: High Quality Chiffon
Price :RM28



PURDAH ARAB 1 LAPIS


Purdah Arab 1 Lapis
Material: Chiffon Silk (Pink)
Price : RM18

Purdah Arab 1 Lapis
Material: Chiffon Silk (Light Purple)
Price : RM18

Purdah Arab 1 Lapis
Material: Chiffon Silk (Dark Blue)
Price : RM18

Purdah Arab 1 Lapis
Material: Chiffon Silk (Black)
Price : RM18


Purdah Arab 1 Lapis
Material: Chiffon Silk (Green)
Price : RM18

Purdah Arab 1 Lapis
Material: Chiffon Silk (Dark Brown)
Price : RM18

Purdah Arab 1 Lapis
Material: Chiffon Silk (Dark Grey)
Price : RM18

Purdah Arab 1 Lapis (Bercorak)
Material: Chiffon Silk (Light Pink)
ONLY RM28

Purdah Arab 1 Lapis (Bercorak)
Material: Chiffon Silk (Light Grey)
ONLY RM28

Purdah Arab 1 Lapis (Bercorak)
Material: Chiffon Silk (Dark Brown)
ONLY RM28

Purdah Arab 1 Lapis (Bercorak)
Material: Chiffon Silk (Cream)
ONLY RM28

Purdah Arab 1 Lapis (Bercorak)
Material: Chiffon Silk (Black)

ONLY RM28

WHATSAPP 01135221599 UNTUK PILIHAN WARNA LAIN 

34 comments:

  1. salam..kalau nak beli borong dlm 12 helai purdah selapis yg RM15..harga dia cmne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut ye :)TQ

      Delete
  2. Kak, tumpang tanya, niqab arab ni ada lagi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada. boleh isi order form atau hubungi kami ye :) TQ

      Delete
  3. assalam kak, ada lagi tak purdah ni?

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum kain chiffon tu jarang ker kain chiffon tu jenis kain lembik tu ker

    ReplyDelete
  5. salam kak, semua ni still available ke?

    ReplyDelete
  6. Aslmkm purdah arab 1 lapis warma hitam jarang x?

    ReplyDelete
  7. salam wbt, purdah 2 lapis chiffon tu ada pelabagai warna x?

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..kak nk tnye purdah 3 lapis tu ade lgi x?

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...nak tanya yang ourdah arab 1 lapis warna hitam ada lagi x?

    ReplyDelete
  10. still ada lagi purdah yg bergetah tu ?

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mcm mana nk buat tempahan ya?

    ReplyDelete
  12. available lagi x kak half purdah lyera ??

    ReplyDelete
  13. kalau purdah arab selapis tu kain dia jarang tak? gune kain jenis ape?

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum.. stock ntk purdah half ade lagi tk?? first-timer here.. :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, saya nak tnya half niqab (bergetah) tu berapa harga klu termasuk postage ye? tq

    ReplyDelete
  16. salam akak , blh tempah lagi x kak??? please , respon ASAP :) syukran

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum w.b.t.....ada butik ke di terengganu?kalau ada,boleh tahu xkat mane?

    ReplyDelete
  18. as salam nk tanye...purdah 3layer ade tali x kat tengah mata?

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum.. Kalau proceed payment hari selasa, barang sempat sampai tak sebelum sabtu???

    ReplyDelete
  20. salam.. akak saya nak order macam mana ? no. telefon akak ada ?

    ReplyDelete
  21. Boleh bg number fon utk oder? Lg snng :)

    ReplyDelete
  22. Salam..
    Kak, half nikab de lg x??
    Blh pos??

    ReplyDelete
  23. Sis, half niqab chiffon brtali ada lg? Dan yg brtali wrna lain slain wrna tu ada x?

    ReplyDelete
  24. Salam, kak purdah yang 1 lapis tanpa corak color hitam ada tak lagi?

    ReplyDelete
  25. Salam sis purdah arb 1 lpis chiffon tu utk warna lembut ade x.

    ReplyDelete
  26. Salam sy nk beli utk anak umur 8thn..mn yg sesuai dan harga? Sms no sy 0139618501.tq

    ReplyDelete
  27. Sy berminat...tp mcm mana nk beli ni.....

    ReplyDelete
  28. Slm, purdah arab 1 lapis bercorak ada lagi tak?

    ReplyDelete
  29. Salam..bagi yg berminat sila sms/whatsapp ke no 01135221599 ye.ada kalanya kami x perasan komen di blog ini :)

    ReplyDelete